Suport Tècnic i Comercial

La nostra empresa ofereix un tracte individual, personalitzat, àgil i pròxim, i atén les diferents necessitats dels clients buscant la millor solució en cada cas.

L’equip de professionals de l’empresa realitza els estudis econòmics i busca les màximes cotitzacions de tots els materials que s’hagin de gestionar. També es fa càrrec de la gestió de tots els permisos i llicències que siguin necessàries per portar a terme els desballestaments i les demolicions que es realitzen. Oferim els projectes “claus en mà”.

El departament tècnic està perfectament preparat per portar a terme els plans de seguretat específics de cada projecte i n’executa la direcció tècnica de l’obra.

Li garantim els millors preus del mercat a l’hora de gestionar els seus materials i residus. Els nostres professionals estan al dia de les cotitzacions dels materials mitjançant les principals borses de metalls i ferralla (LME, l’eurofer, etc). La transparència i la fiabilitat formen part de la nostra identitat. Els nostres tècnics comercials disposen d’equips d’espectròmetres analítics per tal de determinar les aleacions de tots els materials en el moment de la seva compra.

Be Sociable, Share!