Coneix-nos millor

Sumem ja més de 48 anys d’història

Grup Vilà Vila va començar a caminar l’any 1975. Des d’aleshores hem treballat per convertir-nos en un referent en els nostres sectors.

Grup Vilà Vila acumula més de 48 anys d’experiència en els sectors de la construcció i el transport i gestió de residus. Som ja tres generacions treballant per consolidar una trajectòria ferma i segura. Tenim la capacitat i l’experiència; els mitjans i l’equip humà necessaris per complir i superar els requeriments i expectatives dels nostres clients.

El nostre millor actiu són les PERSONES que treballen a les empreses del grup. El client és la nostra prioritat; per això posem al seu servei el gran equip humà de Grup Vilà Vila. Professionals compromesos, multidisciplinars i polvialents que treballen per assolir l’èxit en cada projecte que emprenem.

Ens impliquem amb professionalitat, compromís i rigorositat. La nostra dilatada experiència ens permet oferir a cada client una solució competitiva adapatada a les seves necessitats. Som una empresa familiar, per això volem ser un col·laborador de creixement tant pels clients com per a les persones que formen part de les empreses del grup.

Servei, qualitat i eficiència són els tres pilars de la nostra manera de treballar. Som capdavanters i referents en els sectors de la construcció i el reciclatge. Gràcies a la confiança de clients i proveïdors, hem establert lligams i relacions honestes amb ells. Una honestedat que també compartim amb l’equip humà de l’empresa.

Els nostres valors

agsdi-pin

Proximitat i flexibilitat

Som una empresa familiar, per això ens impliquem tant amb els clients com amb les persones que treballen a les empreses del grup. Ens adaptem a les especificitats que requereix cada projecte per garantir-ne l’èxit.

agsdi-target

Compromís i experiència

Estem compromesos amb les persones i amb el medi ambient. Posem els nostres 45 anys d’experiència al servei dels nostres clients i realitzem els nostres treballs amb la màxima eficiència.

agsdi-ribbon

Excel·lència i qualitat

Professionalitat, rigorositat i implicació són els tres pilars en què basem la nostra manera de treballar. La confiança que els clients dipositen en nosaltres ens fa sentir orgullosos de tot l’equip humà que forma el grup.

agsdi-facebook-like

Integritat i transparència

Volem establir lligams i relacions honestes tant amb els clients, els proveïdors i les persones que treballen en totes les empreses del Grup Vilà Vila.

anys d'història

PERSONES A L'EQUIP

Contacta amb nosaltres

10 + 14 =

Oficines centrals

c/ de l’Energia, 2

Pol. Ind. Pla dels Vinyats II

08250 Sant Joan de Vilatorrada

(+ 34) 93 876 44 44

info@vilavila.com