Treballa amb nosaltres

EL TEU FUTUR COMENÇA AVUI!

Processos oberts

Encarregat/da d’obra

Bages

Es requereix formació professional en Grau Superior d’Edificació i Obra Civil o sobreestants. Imprescindible tenir experiència en el sector de la construcció.

Comercial

Bages

Requisit tenir coneixements en normativa mediambiental i experiència prèvia en el sector de la gestió de residus o similar.

Conductor/a camió de residus

Bages

Es requereix experiència prèvia d’un any en funcions de conductor/a de vehicles de més de 3500kg. S’ha de disposar del Carnet C i CAP en vigor.

Especialista en Qualitat i Medi ambient /PRL

Bages

Busquem una persona amb estudis de Grau o Llicenciatura en Ciències Ambientals i/o Química; Prevenció i Seguretat Integral, Enginyeria Industrial o similar.

Envia'ns el teu currículum!

Si les nostres ofertes actuals no encaixen amb el teu perfil, pots fer-nos arribar el teu currículum al mail rrhh@vilavila.com

GRUP VILÀ VILA és una empresa compromesa amb la igualtat i la conciliació. El procés de reclutament de les ofertes publicades garanteix la igualtat d’oportunitats a totes les candidatures sense distinció de raça, color, religió, sexe, origen nacional, edat, orientació sexual, identitat de gènere,discapacitat o qualsevol altra característica protegida per la Llei.

Contacta amb nosaltres

14 + 12 =

Oficines centrals

c/ de l’Energia, 2

Pol. Inds. Pla dels Vinyats II

08250 Sant Joan de Vilatorrada

(+ 34) 93 876 44 44

info@vilavila.com