Serveis Reciclàrids

Escombros construccion

Acceptació de runes

Les runes que arriben a Reciclàrids provenen de la construcció, enderrocs, reformes… La gestió dels residus de la construcció (RCDs) ens permet minimitzar l’impacte mediambiental que suposen. A més, a Reciclàrids els reutilitzem i els posem a la venda com a àrids (tant naturals com reciclats).

Equips mòbils de matxuqueig

Reciclàrids va ser pionera en l’ús d’equips mòbils de matxuqueig. Aquest fet permet un estalvi en el transport dels residus i facilita el reciclatge a l’origen. Disposem de diversos equips mòbils de matxuqueig que ens permeten adaptar-nos a les necessitats específiques de cada obra.

Equipo trituración

Tens algun dubte?

Recolliu runa d'obra de particulars?

Sí, oferim el servei de runa i el transport el gestiona el propi client, o també ens podeu sol·licitar el transport si no en disposeu de cap. Depenent de les necessitats de cada client sol·liciten un servei o un altre.

Quin tipus de grava reciclada teniu?

A la nostra planta de Reciclàrids podeu trobar diferents tipus de grava i sorra de diferents tamanys. Trucant al 93 876 44 44 podeu demanar més informació sobre els diferents materials disponibles.

Teniu altres materials a part de grava reciclada?

Sí, disposem de materials com pedra, sorra, barreges de materials, entre altres. També ens podeu escriure un correu a info@vilavila.com i els nostres professionals de Reciclàrids us faran arribar les fitxes dels productes que tenim a la planta.

Puc anar directament a abocar la runa?

Pot anar una persona física o empresa, però abans s’ha de posar en contacte amb la central de Vilà Vila per tal d’obrir un compte a Reciclàrids i formalitzar el contracte de tractament de residus RD553/2020 el qual regula el trasllat de residus dins del territori.

M’he de fer client abans d’anar a abocar runa?

Sí, primer de tot us heu de posar en contacte amb la central de Vilà Vila trucant al 938764444, des d’allà us faran arribar una fitxa per obrir un compte de client i d’aquesta manera formalitzar les condicions de pagament i donar-vos d’alta com a clients.

Truca’ns al 93 876 44 44

Planta Reciclàrids

Contacta amb nosaltres

ON SOM

Finca Can Canals

08259 Fonollosa

(+ 34) 93 876 44 44

info@vilavila.com