Logo Reciclàrdis.

RECICLÀRIDS recepciona tota mena d’RCD (residus de la construcció i la demolició) provinents d’enderrocs, moviments de terres, obres… Un cop finalitzat el procés de reciclatge s’obtenen àrids reciclats com graves, arenes, entre d’altres que poden tenir diferents usos com sub-bases de carreteres, drenatges, manteniment de camins, etc.

RECICLÀRIDS va ser pionera a l’Estat en la utilització de plantes mòbils de matxuqueig. Això suposa un estalvi en transport. Aquest servei també ens permet adaptar-nos a les necessitats de cada client.

Els nostres serveis

Acceptació de runes

Les runes que arriben a la nostra planta provenen de tota mena d’obres, enderrocs, deixalleries…

Equips mòbils de matxuqueig

Equips per realitzar el reciclatge a origen. Suposa un estalvi en el transport de les runes.

Venda d'àrids reciclats

Disposem d’un ampli ventall d’àrids reciclats: pedres, formigó, grava… Tots els àrids reciclats passen primer per un exhaustiu procés de neteja, trituració o crivació.

Venda d'àrids naturals

Disposem d’àrids naturals com per exemple sauló, trinxat ceràmic o sorres. Un estoc que ens permet cubrir les necessitats dels nostres clients.

Tens algun dubte?

Recolliu runa d'obra de particulars?

Sí, oferim el servei de runa i el transport el gestiona el propi client, o també ens podeu sol·licitar el transport si no en disposeu de cap. Depenent de les necessitats de cada client sol·liciten un servei o un altre.

Quin tipus de grava reciclada teniu?

A la nostra planta de Reciclàrids podeu trobar diferents tipus de grava i sorra de diferents tamanys. Trucant al 93 876 44 44 podeu demanar més informació sobre els diferents materials disponibles.

Teniu altres materials a part de grava reciclada?

Sí, disposem de materials com pedra, sorra, barreges de materials, entre d’altres. També ens podeu escriure un correu a info@vilavila.com i els nostres professionals de Reciclàrids us faran arribar les fitxes dels productes que tenim a la planta.

Puc anar directament a abocar la runa?

Pot anar una persona física o empresa, però abans s’ha de posar en contacte amb la central de Vilà Vila per tal d’obrir un compte a Reciclàrids i formalitzar el contracte de tractament de residus RD553/2020 el qual regula el trasllat de residus dins del territori.

M’he de fer client abans d’anar a abocar runa?

Sí, primer de tot us heu de posar en contacte amb la central de Vilà Vila trucant al 938764444, des d’allà us faran arribar una fitxa per obrir un compte de client i d’aquesta manera formalitzar les condicions de pagament i donar-vos d’alta com a clients.

Truca’ns al 93 876 44 44

Planta Reciclàrids

Contacta amb nosaltres

ON SOM

Finca Can Canals

08259 Fonollosa

(+ 34) 93 876 44 44

info@vilavila.com